Voor de unieke begeleiding van uw kind

Vanuit warmte, positiviteit en vertrouwen komen tot ontwikkeling
Welkom bij JOniek begeleiding en coaching. De praktijk die een onvoorwaardelijk geloof heeft in de groeikansen van elk kind. Een werkwijze, die gebaseerd is op het Mediërend Leren. JOniek richt zich op kinderen met leer- en/of ontwikkelproblemen. Deze kunnen heel divers zijn: problemen met werk- of luisterhouding, concentratie, faalangst, onzekerheid, lezen, spelling, rekenen en gedrag.

Mediërend Leren®

Mediërend Leren is een concept waarin (het geloof in) het (cognitief) ontwikkelvermogen van mensen centraal staat. Het richt zich op alle mensen, met of zonder beperking, jong of oud, en is inzetbaar bij ieder ontwikkelproces. Het is nadrukkelijk een concept, een denkwijze, die bij alles en iedereen toepasbaar is. Eigenlijk word je je bewust van je eigen functioneren en leer je leren.

Voor wie?

Voor iedereen die begeleiding nodig heeft bij de ontwikkeling van een kind.

Bij de meeste kinderen gaat de ontwikkeling 'vanzelf', maar soms gaat die anders dan men verwacht of hoopt. In dat geval kan ik helpen. Ik ben gespecialiseerd om verandering te brengen in het denkvermogen van het kind en richt me hierbij op het totale kind met zijn persoonlijke ontwikkeling.

Waarom JOniek

  • Verbeteren van de leerresultaten
  • Door dynamische test, snel een totaalbeeld van het kind
  • Bewustwording en leren leren
  • Ontwikkelen van zelfvertrouwen
  • Nadruk op kwaliteiten en successen
  • Leren met plezier
Share

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen